artikel

Skaten en skooteren

Horeca

Voor sportieve evenementen zijn inline skates en (tegenwoordig ook) steps, ofwel skate scooters, heel geschikt. Lageja Events verzorgt alles op het gebied van inline skates.

Skaten en skooteren

Het bedrijf organiseert evenementen, zoekt eventueel een geschikte locatie en levert alle bijkomende diensten en materialen. Inclusief begeleiding door ervaren instructeurs, een complete uitleenstand met bemanning en voldoende skates, een uitgebreid materialenpakket met skates, beschermers, helmen, straatparcours, geluid en meer.

Ook een skatedemonstratie of skateshow kan worden verzorgd. Bovendien heeft men de beschikking over een promotieteam op skates.Lageja Events kan zo de complete organisatie van een (sport)feestavond verzorgen. Alles wordt geregeld: de skates of de steps, de decoratie, animaties en eventueel ook de catering. Speciaal voor kinderen vanaf 5 jaar is er het kids skateparcours, met de voor kinderen uitdagende hindernissen als de ‘hill’ en de ‘whoop-de-doo’.Veiligheid staat bij alle activiteiten voorop. Bescherming en goede instructie en begeleiding zijn volgens Lageja Events de belangrijkste voorwaarden voor een geslaagd evenement zonder ongelukken.
Voor informatie en boekingen: Lageja Events, Slangekruid 13, 5721 RP Asten. Tel. (0493) 69 40 02, fax (0493) 69 30 18. Internet: www.lageja.com.

Reageer op dit artikel