artikel

Slim combineren

Horeca

Op menukaarten verschijnen steeds meer gerechten die bestaan uit een combinatie van verschillende vissoorten. Gasten vinden dat prettig, want waar begin je aan als je voor een bepaalde, vaak onbekende vis kiest. Met zo’n combinatie weet u zeker dat u uw gast iets voorzet dat hij lekker vindt.

Slim combineren

De visgroothandel speelt op deze ontwikkeling in door kant-en-klare vispakketjes samen te stellen, met een vast gewicht, een vaste samenstelling en een releatief vaste prijs. De pakketjes kunnen naar keuze zijn samengesteld uit zoetwater-danwel zoutwatervissoorten. Meestal zijn de vissoorten zowel geschikt om te bakken als om te stoven en te pocheren. Ook voor de grill zijn speciale vispakketjes verkrijgbaar. Vraag ernaar of ga zelf aan de slag met combinaties. Breng de viscombi’s onder de aandacht met speciale inlegvellen in de menukaart of met tafelkaartjes.

Completeer uw visgerechten met smakelijke sauzen

Niet alle groenten kunt u combineren met vis!

Reageer op dit artikel