artikel

Snackpoint La Compagnie

Horeca

Bedrijf: Snackpoint La Compagnie
Plaats: Boekel
Frikandel: ‘Tropical’
Prijs: € 1,50

Snackpoint La Compagnie

‘Een frikandel is een uitstekende snack waarmee je kunt variëren’, zegt cafetariahouder Peter van Uden. ‘Ook stimuleer je zo de verkoop van een product dat op zich goed in z’n marge zit.’ Hij heeft naast de gewone frikandel speciaal zes varianten in het assortiment. Een daarvan is de Tropical, die door een collega-ondernemer van cafetariaketen Snackpoint is bedacht. ‘Na het afbakken gieten we in de gleuf zigeunersaus en bedekken dit met stukjes ananas en geroosterde uitjes’, omschrijft Van Uden de receptuur.

De vraag naar de Tropical valt doorgaans wat tegen. ‘Alleen als het bij onze formule snack van de maand is, komt de loop erin. Dat heeft te maken met een stuk extra promotie. De mensen willen ‘m dan toch een keer proberen. Maar verder is het hier vooral toch de gewone frikandel speciaal die veel over de toonbank gaat’, aldus de Boekelse ondernemer.’

Reageer op dit artikel