artikel

Snel te plaatsen

Horeca

Freeform is een overkapping van stretchdoek: het materiaal is gebreid in plaats van geweven en is daardoor elastisch. Het doek wordt aan enkele stalen hoekpunten vastgemaakt; zo wordt er een soort ‘tent’ van gecreëerd. Het waterdichte en brandwerende stretchdoek keert na gebruik telkens terug in zijn oorspronkelijke vorm.

Snel te plaatsen

Elke vorm en afmeting is ermee te maken. Freeform is dan ook geschikt voor een klein terrasje in de binnenstad of voor een groot strandpaviljoen en alles daar tussenin.

Esto (European Strech Tents Organisation) importeert het doek uit Zuid-Afrika. Het grootste doek aan één stuk dat tot nu toe in Nederland geleverd is, heeft een oppervlak van 323 m2. Het is te vinden bij beachclub Friends in Kijkduin.

Voordelen van Freeform volgens importeur Hans Pauw: ‘Snel te plaatsen, eenvoudig af te breken en gemakkelijk te reinigen. Het is een elegant en betaalbaar alternatief vergeleken met een terrasoverkapping of luxe partytent. Bovendien is het doek te voorzien van een logo of reclametekst.’

Esto Benelux, Zoetermeer. Tel. (079) 343 41 77. www.estobenelux.com.

Reageer op dit artikel