artikel

Snoepdoos

Horeca

Oude kistjes en doosjes kunnen voor allerhande dingen gebruikt worden, bijvoorbeeld als ‘snoepdoos’. Kijk maar eens op de rommelzolder. Staan er nog oude theekistjes of doosjes? Vooral als er vakken in zitten, zijn ze zeer geschikt. U kunt deze kistjes vullen met ‘snoepjes’, zowel voor kinderen als voor volwassenen. Oud-hollandse snoepjes, bonbons, friandises, petitfourtjes, al of niet passend bij een feestelijke gelegenheid of een of ander thema.

Snoepdoos

U kunt deze kistjes vullen met ‘snoepjes’, zowel voor kinderen als voor volwassenen. Oud-hollandse snoepjes, bonbons, friandises, petitfourtjes, al of niet passend bij een feestelijke gelegenheid of een of ander thema.

Versier het kistje, afhankelijk van de aanleiding voor het gebruik, met het logo en/of de naam van uw bedrijf. Bekleed de vakken eventueel met bak- of pakpapier.
Mocht u erg opruimerig zijn en alle overbodige kistjes en doosjes al hebben weggegooid, geen nood, bij veel groothandels zijn kistjes in tal van maten te koop.

Reageer op dit artikel