artikel

Sodexo gaat ‘Back to Basics

Horeca

Woordvoerder Andrea Wondergem over de invulling van Sodexo van de Nationale Dag van de Cateringmedewerker:

Sodexo gaat ‘Back to Basics

‘We besteden er aandacht aan in onze interne communicatie (bijvoorbeeld op het intranet en in ons personeelsmagazine), op onze website en ook richting de cliënten en consumenten. Om deze dag onder de aandacht van onze consumenten te brengen, heeft Sodexo een poster ontwikkeld die in alle restaurants hangt om de bezoekers attent te maken op deze speciale dag. Daarnaast hebben we een brief met een toelichting op deze dag naar onze cliënten gestuurd.

Veneca organiseert een speciale lunch. Vanuit Sodexo is Peter van der Vorm, Directeur Food Services bij de lunch aanwezig, samen met twee van onze medewerkers: Monique Vroegop, Banqueting Manager en Rob Rutten, Directiekelner.

Voor het derde jaar op rij organiseert Sodexo op deze bijzondere dag de landelijke Back to Basics-dag. Juíst omdat het tijdens de Nationale Dag van de Cateringmedewerker om waardering, begrip en aandacht voor elkaars werk gaat. Deze dag gaan onze kantoormedewerkers operationeel aan de slag in één van de door Sodexo verzorgde restaurants bij bedrijven, onderwijsinstellingen of zorginstellingen, maar ook bij facilitaire contracten van Sodexo Altys en op partijen van Sodexo Prestige. Naast meedoen met de dagelijkse werkzaamheden is er tijd voor een praatje en gelegenheid om tips en ervaringen uit te wisselen. Een dagje ‘terug naar de werkvloer’ dus.

De Nationale Dag is een prima initiatief om alle cateringmedewerkers in het zonnetje te zetten, als dank voor hun dagelijkse inzet en goede verzorging. We hopen dan ook van harte dat onze consumenten massaal gehoor geven aan de oproep van Veneca om een blijk van waardering of complimentje aan onze medewerkers te schenken!’

Reageer op dit artikel