artikel

Spier-Dwingeloo (Spier)

Horeca

Van der Valk Hotel Spier heeft in totaal 67 luxe kamers aangebouwd en een nieuwe lounge en bar gekregen.

Spier-Dwingeloo (Spier)

Van der Valk Hotel Spier heeft in totaal 67 luxe kamers aangebouwd en een nieuwe lounge en bar gekregen. De ruim opgezette lounge heeft een gezellige open haard met comfortabele leren banken eromheen. Het geheel heeft een klassiek Engelse sfeer. In de nieuwe executive suite heeft de gast zelfs een privésauna, een bubbelbad en een tweepersoonsdouche ter beschikking. Bruidsparen slapen in de ruim opgezette sterrensuite onder een sterrenhemel. De kamer heeft een eethoek, luxe ligfauteuils, een jacuzzi en een dubbele douche. Martin en Anita Matser voeren de directie.

Oude Postweg 8. Telefoon (0593) 56 28 11. Capaciteit: lounge tachtig zitplaatsen; honderd hotelkamers en vijf suites. Prijsindicatie: tweepersoonskamer ƒ135,-; executive- en sterrensuite ƒ275,-.

Reageer op dit artikel