artikel

Stappentellers voor Mondial-medewerkers

Horeca

Directeur Johan Roem van Mondial Cateringservices:

Stappentellers voor Mondial-medewerkers

‘Uiteraard is deze dag bekend bij ons, via Veneca. Een proactieve houding in de dienstverlening vereist een fit lijf. Wij hebben al onze operationele medewerk(st)ers een luxe stappenteller toegezonden met een uitgebreide berichtgeving over de dag, over de radiospots etc. Daarbij beschikken de locaties over de speciale posters.

Deze Dag zou met jaarlijks Veneca-diner gecombineerd moeten worden, waardoor persuitingen gebundeld zouden kunnen worden en meer aandacht kunnen krijgen. Twee toppers van elk Veneca-lid zouden dan die avond in het zonnetje kunnen worden gezet. Nu zitten we in het niet onderscheidend traject van de secretaresse van het jaar, de tuinman van het jaar, de schoonmaker van het jaar en de Misset-verslaggever van het jaar.’

Reageer op dit artikel