artikel

Stem mee op de beste hotelvideo’s

Horeca

Ze worden elk jaar beter, de promotievideo’s van de finalisten die strijden om de Dutch Hotel Award. De managementteams van de Top-3 drie hotels dit jaar (Qbic, Eden American en Landgoed De Holtweijde) maakten elk een video waarin ze in pakweg anderhalve minuut duidelijk moeten maken waarom zij de Dutch Hotel Award denken te moeten […]

Stem mee op de beste hotelvideo’s

Ze worden elk jaar beter, de promotievideo’s van de finalisten die strijden om de Dutch Hotel Award. De managementteams van de Top-3 drie hotels dit jaar (Qbic, Eden American en Landgoed De Holtweijde) maakten elk een video waarin ze in pakweg anderhalve minuut duidelijk moeten maken waarom zij de Dutch Hotel Award denken te moeten winnen.

De video’s zijn alle drie goed en creatief gemaakt en leuk om naar te kijken. Dat vinden wij. Maar wat vinden collega’s? Bekijk de video’s en breng uw stem uit onderaan deze pagina.

Stemmen is niet &nbsp meer mogelijk

Reageer op dit artikel