artikel

Succes is een keuze…

Horeca

Dé site voor het samenstellen van evenementen www.oplocatie.nl is geheel vernieuwd. Voor zowel de aanbieder als de bezoeker van de site zijn er verschillende veranderingen doorgevoerd. Voor de bezoeker is het zoeken op trefwoord en de navigatie sterk verbeterd, voor de aanbieder is hierdoor de specifieke vindbaarheid geoptimaliseerd. Aanbieders van evenementen of gerelateerde bedrijven kunnen nu zelf hun presentatie uploaden en kunnen ook zelf hun trefwoorden aangeven.
Meer informatie en een kijkje achter de schermen…

Succes is een keuze…

Voor de bezoeker is het zoeken op trefwoord en de navigatie sterk verbeterd, voor de aanbieder is hierdoor de specifieke vindbaarheid geoptimaliseerd. Aanbieders van evenementen of gerelateerde bedrijven kunnen nu zelf hun presentatie uploaden en kunnen ook zelf hun trefwoorden aangeven. Uniek hierbij is dat de adverteerder uit kan gaan van het ‘trefwoord-gedrag’ van de bezoeker en bepaalt hiermee zijn eigen vindbaarheid en responsekansen van zijn presentatie op de site.

De bezoeker bepaalt zelf het succes en resultaat van zijn zoekopdracht door verschillende trefwoorden in te geven voor zijn specifieke evenement. Uniek is ook de geavanceerde opbouw van de site. De site is nu opgebouwd met een zeer ‘Google-vriendelijke’ structuur waardoor de presentaties op de site direct via Google te vinden zijn. Ook dit komt ten goede aan de vindbaarheid van de site zelf en de specifieke adverteerder op de site.

www.oplocatie.nl

Reageer op dit artikel