artikel

Superreportage van droomhotel Gleneagles

Horeca

Misset Hotel bezocht het befaamde Schotse Gleneagles-hotel, bekend van onder meer de G8-top van afgelopen zomer. Op Zibb.nl/horeca vindt u een uitgebreid fotoverslag van dit superhotel waar ze het woord nee niet kennen. U vindt er meer dan drie pagina’s met indrukwekkende plaatjes.
Naar de foto’s…

Superreportage van droomhotel Gleneagles

Misset Hotel bezocht het befaamde Schotse Gleneagles-hotel, bekend van onder meer de G8-top van afgelopen zomer. Blair, Bush en Bono genoten er van de gastvrijheid van het exclusieve horecabedrijf in de Schotse hooglanden. De voormalige Formule 1-coureur Jackie Stewart komt er geregeld om een kleiduifje te schieten en acteur Sean Connery slaat er vaak een balletje op de golfbanen. Kortom, high level hospitality gevraagd.

Op Zibb.nl/horeca vindt u een uitgebreid fotoverslag van dit superhotel waar ze het woord nee niet kennen. Het verslag is verdeeld over drie pagina’s. Hieronder het eerste deel.

Reportage (1) Reportage (2) Reportage (3)

Reportage (1) Reportage (2) Reportage (3)

Reageer op dit artikel