artikel

SVH Manifestatie over kennis, kansen en carrière

Horeca

De Horecava biedt voor het zesde achtereenvolgende jaar onderdak aan de SVH Manifestatie. In de Amstelhal is SVH Plaza ingericht, waar het onderwijscentrum voor de horeca in samenwerking met Amsterdam RAI aandacht besteedt aan de thema’s ‘kennis’, ‘kansen’ en ‘carrière’.

SVH Manifestatie over kennis, kansen en carrière

Op het ‘plein’ geeft SVH vier dagen lang informatie over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van on line leren op de werkplek en on line examen doen. Verder kunnen bezoekers inlichtingen krijgen over financiële tegemoetkomingen in studiekosten in het kader van de nieuwe horeca-CAO. Ook kan het publiek er terecht voor informatie op het gebied van trainingen en op maat gesneden scholingsadviezen. Donderdag 10 januari staat SVH Plaza in het teken van de themadag ‘Klaar voor je start?!’, bedoeld voor studenten uit het voorlaatste en laatste jaar van het horecaberoepsonderwijs. De themadag staat dit keer stil bij trends in de horeca. Een ander onderdeel van ‘Klaar voor je start?!’ is de SVH Kennis Kwis Schoolteam maken in een voorronde, een halve finale en een finale duidelijk wat zij inmiddels weten over de horeca. De SVH Manifestatie wordt donderdag afgesloten met de eindstrijd van de competities Kastelein van de Toekomst en de nationale kampioenschapen voor jonge koks en gastheren/-vrouwen.

Reageer op dit artikel