artikel

SVH werkt met wedstrijden naar kookpunt op donderdag

Horeca

SVH startte op de eerste beursdag twee wedstrijden: het Nationaal kampioenschap Kastelein van de toekomst en het kampioenschap voor Jonge Koks 2003. Jong horecatalent doet verwoede pogingen een finaleplaats te bemachtigen voor de wedstrijden. Een vakkundige jury bepaalt welke acht deelnemers donderdag het onderste uit de kan mogen halen in de grote finale.

SVH werkt met wedstrijden naar kookpunt op donderdag

Bij de kookwedstrijden is het naast het maken van voorgeselecteerde gerechten ook van belang om een zo goed mogelijk team te vormen met het serverend personeel. Teambelang kan tijdens de finale misschien wel het belangrijkste ingrediënt zijn.

Naast de horecawedstrijden promoot SVH op haar stand de CD ‘Inwerken op horecafuncties’ waarmee nieuwe personeel zo effectief mogelijk ingewerkt kan worden. Tevens biedt de nieuwe video ‘De winst van ethiek’ horecaondernemers een stappenplan waarmee ethische dilemma’s worden opgelost.

Reageer op dit artikel