artikel

Tartine van ganzenlever en truffel (Ron Blaauw)

Horeca

Bereidingswijze: Kuis de ganzenlever en breng op smaak met cognac, zout en peper. Roer de lever in een bekken op een laag vuur tot een homogene massa met een temperatuur van circa 35 graden celsius. Bak in een koekenpan de sneetjes brood in olijfolie krokant. Verdeel de ganzenlever op de vier sneetjes brood en strijk […]

Tartine van ganzenlever en truffel (Ron Blaauw)

Bereidingswijze:

Kuis de ganzenlever en breng op smaak met cognac, zout en peper. Roer de lever in een bekken op een laag vuur tot een homogene massa met een temperatuur van circa 35 graden celsius. Bak in een koekenpan de sneetjes brood in olijfolie krokant.

Verdeel de ganzenlever op de vier sneetjes brood en strijk de bovenkant glad. Dresseer de truffelplakjes trapsgewijs op de ganzenlever en snijd de korsten van het brood. Verwarm de jus de veau en monteer deze met de roomboter en de truffelparures.

Reageer op dit artikel