artikel

Ter inspiratie: Poffer van spinazie

Horeca

Onlangs hebben we wijnen en gerechten geproefd in restaurant Dining 56 in Arnhem. Dining 56 noemt zich ‘net even iets anders’. Chef-kok/eigenaar Monique Franssen werkt zonder kaart en laat zich leiden door de gast en het seizoen. Een mooie formule die erg aanslaat aan de Rijnkade. Er is echter iets wat Monique Franssen doet zònder het aan de gast te vragen. Ze serveert steevast een verrassend groentegerechtje vòòr het hoofdgerecht.
Doe hier inspiratie op…

Ter inspiratie: Poffer van spinazie

Er is echter iets wat Monique Franssen doet zònder het aan de gast te vragen. Ze serveert steevast een verrassend groentegerechtje vòòr het hoofdgerecht. Een erg leuk idee dat goed ontvangen wordt en waarmee Monique de aandacht voor groenten wil stimuleren. Wij kregen een ‘Poffer van spinazie met artisjok, jonge sjalotjes en rode biet’ en bieden het receptje hierbij aan als idee. Als zomerse inspiratie.

Naar het recept…

Het verslag van de wijn&spijsproeverij kunt u lezen in Misset Restaurant die verschijnt op vrijdag 26 mei.
Vraag hier een proefnummer aan…

Reageer op dit artikel