artikel

Tienmaal twee spetterende topstages

Horeca

Er is weerklank genoeg voor de topstages die Horeca Journal ter beschikking stelt, maar het aantal aanmeldingen blijft achter. Is dat koudwatervrees of is de actie toch nog te weinig bekend? Om meer leerlingen vanaf het derde leerjaar in staat te stellen zich voor de stages aan te melden, heeft Horeca Journal besloten de sluitingsdatum te verplaatsen naar 1 juli. Zegt het voort. Meer weten?

Tienmaal twee spetterende topstages

Een week lang stage lopen in de keuken of in de bediening van een van onze prachtige stagebedrijven is een unieke mogelijk om je horizon te verbreden. Aanmelden dus! Wie op de orgineelste manier kan uitleggen wat het gekozen bedrijf hem of haar kan leren, wint de stage. Uiteraard selecten we dat in overleg met de betrokken restaurants.

Lees de aanmeldvoorwaarden.
Reageer op dit artikel