artikel

TT-Assen

Horeca

Het TT Circuit Assen heeft door een combinatie van traditie en topsport een grote naam opgebouwd in de internationale motorsport.

TT-Assen

Traditie, omdat de twee T’s hun oorsprong vinden in de Tourist Trophy, de naam van motor-wegraces die vanaf 1907 – tot op heden – op het Engelse eiland Man worden gereden. Zelfs toen vanaf 1949 de internationale motorraces onder de noemer Grand Prix zijn geplaatst, voert Assen als enige GP de afkorting TT.

Ieder jaar trekt de Dutch TT in grote getalen bezoekers naar het circuit. Maar ook Assen staat in de TT-week volledig op z’n kop. De TT-kermis en de traditionele TT-nacht met op vele locaties live muziek, zijn vermaard om hun gezelligheid.

Dit is het tijdschema van races die gereden worden op zaterdag 29 juni 2002:
BMW BoxerCup: 11.40 uur
GP 125 CC: 12.45 uur
GP 250 CC: 14.00 uur
GP MotoGP: 15.30 uur
EK 250 CC: 17.00 uur

Na afloop van deze races rijden alle motorliefhebbers weer richting huis, over het algemeen wil dat zeggen de autobaan totaal in beslag wordt genomen door motorrijders. Heeft u een wegrestaurant of horecaetabblissement in de buurt van Assen waar motorrijders even kunnen pauzeren? Vang deze motorfanaten dan op met speciale acties. Zoals bijvoorbeeld een gratis kop koffie op vertoon van de helm. Of stel een speciaal TT-menu samen voor een zacht prijsje. Adverteer ruim van tevoren in regionale bladen of plaats grote reclameborden langs de kant van de weg in de buurt van uw wegrestaurant.

Reageer op dit artikel