artikel

Uw mening telt

Horeca

Als ondernemer, manager of medewerker begeeft u zich dagelijks in onze branche. U valt dingen op, loopt tegen zaken aan of zoekt informatie over belangwekkende thema’s in onze branche. Uw mening willen wij horen. Dat kan in onze Misset Horeca Group op LinkedIn.

Uw mening telt

Discussiëren

In de Misset Horeca Group discussiëren horecaprofessionals over zaken als innovaties, marketing, trends, opleidingen, maatschappij verantwoord ondernemen, etc. Enkele voorbeelden van treffende, actuele discussies is de meningen over foie gras, over welke horecaformules het dit jaar goed gaan doen, over goede boekhoudprogramma’s voor horecaondernemers, maar ook waarover wij moeten schrijven. Kortom, veel en uiteenlopende zaken waar horecaprofessionals dagelijks mee van doen hebben.

Ga naar de Misset Horeca Group op LinkedIn

Stappenplan

Nog geen ervaring met het business network LinkedIn? Hieronder volgt een eenvoudig stappenplan om snel actief te worden op dit populaire netwerk. Ook interessant is het boek ‘Hoe LinkedIn nu echt gebruiken’ van Jan Vermeiren.

Stap 1

Maak een profiel aan op www.linkedin.com.

Stap 2

Bouw uw profiel op door bijvoorbeeld uw historie over werkervaring en opleiding te melden.

Stap 3

Zoek naar de groep Misset Horeca in de zoekbalk.

Stap 4

Word member en praat mee!

Reageer op dit artikel