artikel

Vaste waarden ter discussie

Horeca

Je hebt in het leven een aantal vaste waarden. Dat geldt ook voor uw vakblad Misset Horeca. Een van onze vaste waarden is de terrasspecial, omdat u weer gaat nadenken over het komende seizoen. Maar soms moet je vaste waarden ter discussie stellen.

Vaste waarden ter discussie

Je hebt in het leven een aantal vaste waarden. Dat geldt ook voor uw vakblad Misset Horeca. Een van onze vaste waarden is de terrasspecial, omdat u weer gaat nadenken over het komende seizoen. Maar soms moet je vaste waarden ter discussie stellen. Dat doen we ook met Misset Horeca. Uw vakblad ondergaat binnenkort namelijk een metamorfose. Daarover verderop in deze column meer.

Het terras is een van de mooiste onderdelen van het vak. Het is een onderdeel dat ons allemaal bindt: zowel cafés als restaurants als hotels kunnen een terras hebben. Een mooi terras is een visitekaartje. Gasten beslissen op basis van eerste indrukken of ze toch even een drankje op uw terras gaan pakken. En dan moet alles kloppen.

De winnaar van de vorige Misset Horeca teras Top 100, Boshuys Hermitage uit Oisterwijk, weet hoe dat moet. Eigenaren Dick en Laetitia van Ostaden spreken daarover in dit nummer. Alles moet kloppen. De sfeer, de aankleding, maar vooral je mensen. Een team dat op elkaar is ingespeeld en oog heeft voor de gast. Het terras is gastheerschap in optima forma. Het oogcontact en het welkom heten bij binnenkomst. Op tijd de bestelling opnemen en tijdig uitserveren. Met de juiste flair. Schakelen bij drukte, het overzicht houden. Tijdig vragen om een tweede drankje, en het aanbieden van de kaart.

U gaat weer nadenken over het nieuwe terrasseizoen en Misset Horca helpt u daarbij. Via deze special, maar ook door de organisatie van de Terras 2.0 Event, eind maart. Ook kunt u zich nog inschrijven voor deelname aan de Misset Terras Top 100. Meedoen levert u al veel leermomenten op; hoog eindigen, laat staan winnen, betekent extra omzetkansen.

Hopelijk is uw vakblad een van de vaste waarden voor u als ondernemer. Een vaste waarde die binnenkort een verandering ondergaat. De rol van het vakblad verandert. Ook u bent ongetwijfeld regelmatig op internet te vinden voor antwoord op uw vragen. Zo is MissetHoreca.nl de best bezochte horecawebsite. Niet voor niets hebben we ruim 25.000 abonnees op onze digitale nieuwsbrief. De rol van het vakblad verschuift daardoor meer naar achtergrond, diepgang en inspiratie. Dat hoor ik vaak van onze lezers en daar gaan we met het blad op inspelen. Zowel vorm als formule gaat veranderen. De ideeën en aanzetten voor nieuwe vorm zijn inmiddels getoetst via enkele lezerssessies. Die bevestingen onze aanpak en gedachten. Half maart verschijnt de nieuwe formule, want Misset Horeca wil een vaste waarde blijven voor u.

Tel.: (0314) 34 97 21

geert.van .den. bosch@reedbusiness.nl

Reageer op dit artikel