artikel

Veilig vuur

Horeca

Exclusief voor Aparto by Ruby Fires ontwierp industrieel ontwerper Hans Daalder sfeervuur Quero. Dit design staat voor strak en eenvoud en doet het goed op het terras.

Veilig vuur

De plaat van het wandmodel is te voorzien van een tekst: Vuur, Live your Life, de naam van het horecabedrijf of een logo. Kleur en materialen zijn zelf te bepalen. Vóór of juist door de letters heen flakkert een sfeervol vuurtje, dat vooral in de avonduren tot z’n recht komt.

De Quero is uitgerust met het wereldwijd gepatenteerd en gecertificeerd brandsysteem: de veilige en zuinige RF keramische brander. Deze brander bevat een keramische kern die de vloeistof absorbeert; de gasvorming uit de kern is wat verbrandt. Dit in tegenstelling tot systemen waarbij er pure vloeistof verbrandt, wat naar de mening van Ruby Fires zeer onveilig is. In combinatie met de biobrandvloeistof LEF is de veiligheid gegarandeerd en kan het brandsysteem op elk locatie branden zonder het vrijkomen van rookgassen; de uitstoot is CO2-neutraal. Een aan- of afvoerkanaal is niet nodig. Prijs van Quero: €895,-.

Cilo is een ander design van Hans Daalder. Een indoor & outdoor haard van hoogwaardig zwart gecoat metaal. De grote opening maakt dat de vlammen altijd zichtbaar zijn. Dankzij de nauwelijks zichtbare wielen is dit stoere object gemakkelijk verplaatsbaar. Ook de Cilo is uitgevoerd met het veilige en zuinige brandsysteem RF. Daarnaast heeft Aparto verschillende vuurobjecten voor op tafel, al dan niet ingebouwd.

www.aparto.nl; www.rubyfires.com

Reageer op dit artikel