artikel

Verdien meer aan schepijs

Horeca

Schepijs is hét ijsproduct waarmee u eindeloos varieert. De gast vraagt meer naar kwalitatief goed ijs en is ook bereid daar meer voor te betalen. Breid het assortiment in uw cafetaria of lunchroom uit met bijvoorbeeld cappuccino-, lychee- en kaneelijs.

Verdien meer aan schepijs

 
Fabriekijs Ambachtelijk ijs

Een ijscoupe in een restaurant kan gemiddeld wel vier tot vijf keer op de kop gaan. Bespaar op inkoop door creatief te zijn. Met slechts drie smaken maakt u al tien verschillende ijscreaties. Voor een mooi gepresenteerde ijscoupe kunt u zo twee euro meer vragen. Chocoladegarnering maakt u heel simpel zelf door leuke vormen op een koude plaat te gieten. Breng uw desserts op een professionele wijze onder de aandacht met een ijskaart. De meeste ijsfabrikanten bieden deze service aan wanneer u bepaald bedrag per jaar bij hen inkoopt.

Uw gast betaalt meer voor een mooie coupe

Gouden IJscoupes 2001-2007

Bekijk hier de recepten van de deelnemers aan de wedstrijd De Gouden IJscoupe 2001 tot en met 2007:

» Gouden IJscoupes 2001

» Gouden IJscoupes 2002

» Gouden IJscoupes 2003

» Gouden IJscoupes 2004

» Gouden IJscoupes 2005

» Gouden IJscoupes 2006

» Gouden IJscoupes 2007

Reageer op dit artikel