artikel

Verfrissend

Horeca

Cointreaupolitan is volgens Maxxium hét drankje dat je moet bestellen op het terras zodra de eerste zonnestralen te zien zijn. Het is een verfrissende cocktail, vanwege de combinatie met cranberry- en citroensap.

Verfrissend

Deze nieuwe knalroze cocktail met Cointreau is in een handomdraai gemaakt. Doe de volgende ingrediënten in een mini-shaker met ijs: 5 cl Cointreau, 3 cl cranberrysap, 2 cl citroensap. Shaken en uitschenken in een cocktailglas.

Op de site van Cointreau staan nog meer cocktails met de bekende sinaasappellikeur van Franse afkomst. Voor elke smaak en elke gemoedstoestand. Horecaondernemers kunnen gratis de mini-shaker aanvragen bij Nicoline van Woerkun, brand ambassador van Cointreau.

Maxxium, Amsterdam. Tel. (020) 580 68 55. www.cointreau.com; www.maxxium.com.

Reageer op dit artikel