artikel

Vergroot bierkennis met vakliteratuur

Horeca

Vergoot uw kennis over bier met het lezen van één van de talrijke boeken over dit product. Op een ontspannen wijze leert u alles over bier door het inkijken van vakboeken. De redactie van Missethorecaboek.nl selecteerde reeds enkele boeken voor u. Bestel ze direct.

Vergroot bierkennis met vakliteratuur

Abdijbieren

Hoe je abdijbier herkent? Verwijst de biernaam naar een abdij of heilige, dan ben je op de goede weg… Maar wat zit er in het kelkglas? Jef van den Steen kijkt over de schouders van brouwers die zich inschakelen in een eeuwenoude traditie.

Bestel dit boek op Missethorecaboek.nl…

Bier encyclopedie

Overzicht van de bieren die er in de hele wereld gebrouwen en gedronken worden. U vindt informatie over de bieren zelf, over de brouwers en over de grote bierlanden in Europa. Ook bieren uit de Verenigde Staten, Zuid Amerika, Japan en vele andere minder bekende bierproducerende landen komen aan de orde.

Bestel dit boek op Missethorecaboek.nl….

Duvel à la carte

Tien internationale sterrenchefs uit Nederland, België, Frankrijk, Groot-Brittannië en de Verenigde Staten kokkerellen verduiveld lekker met bier. Elke chef bereidt een viertal heerlijke recepten om zelf uit te proberen. Met eigentijdse fotografie van Sven Everaert en smakelijke teksten van Stefaan Daeninck.

Bestel dit boek op Missethorecaboek.nl….

Geuze en kriek

Geuze en kriek: ze zijn geschapen voor fijnproevers. Van zuur tot zoet, van lichtamber tot dieprood: met hun subtiele smaken en bonte kleuren hebben ze een trouwe ‘fanclub’ veroverd. Jef van den Steen durft ze de champagnes onder de bieren noemen. In dit stijlvolle, maar bruisende bierboek ontdekt u waarom.

Bestel dit boek op Missethorecaboek.nl….

Grote Belgische Bieren

Een onmisbaar, handzaam en uiterst volledig naslagwerk over Belgische bieren. Reeds meer dan 10.000 exemplaren verkocht! Volledig herzien, met een nieuwe lay-out en meer dan 300 nieuwe foto’s Michael Jackson, the beer hunter, is ’s werelds beroemdste bierauteur.

Bestel dit boek op Missethorecaboek.nl…

Grote bier encyclopedie

Deze zorgvuldig samengestelde bierencyclopedie geeft de lezer een goede indruk van welke bieren er op onze aardbol gebrouwen en gedronken worden. Naast informatie over brouwers en hun bieren uit de grotere bierlanden van Europa bevat dit naslagwerk bieren uit de Verenigde Staten, Zuid-Amerika, Japan en vele andere, minder bekende, bier producerende landen.

Bestel dit boek op Missethorecaboek.nl….

Trappist

Het bier en de monniken. 173 pagina’s, gebonden, 25 x 29 cm, geheel in kleur.

Bestel dit boek op Missethorecaboek.nl…

Reageer op dit artikel