artikel

Verrassingsboom

Horeca

De bladeren zijn weer gevallen, dus er is vast wel ergens een kale boom of tak te vinden die als verrassingsboom kan dienen.Een verrassingsboom is leuk voor bij een buffet. Je kunt er van alles in hangen, zoals snacks, cakes, crackers… Maak bijvoorbeeld snacks in de vorm van kaarsjes: plakjes worst en een kaasblokje op een stokje en klaar zijn ze. Uw gasten zullen het prachtig vinden om hun bord vol te mogen plukken uit de verrassingsboom.

Verrassingsboom

Voor de verrassingsboom zijn tal van toepassingen te bedenken. Maak er één speciaal voor kinderen, met snoepjes, en plaats die in de hal. Bij vertrek uit het restaurant mogen ze een versnapering uit de boom plukken.Er zijn overigens ook ‘kale’ verrassingsbomen van kunststof verkrijgbaar; dat bespaart u een gang naar het bos.

Reageer op dit artikel