artikel

Vers van het land

Horeca

Vers van het land, genieten van seizoensproducten

Vers van het land

Vers van het land beschrijft het gebruik van zo veel mogelijk lokaal geteelde, met de hand geoogste seizoensproducten.

Meer dan 200 recepten, plus interessante anekdotes, informatie over voedingswaarde, adviezen over bewaren en basiskooktechnieken.

Met prachtige foto’s van alle producten en smakelijke culinaire fotografie.

Een smakelijk boek om het nieuwe jaar gezond mee te beginnen.

448 pagina’s, gebonden, 19 x 23 cm.

Prijs : € 29,95

Bestellen>>>

Seizoenskoken

Terug naar de seizoenen. Dat is het credo van Vers van het land, genieten van seizoensproducten.De auteur Leanne Kitchen -toepasselijke naam trouwens voor een kookboekenschrijftster- spoort met name consumenten aan om te koken met fruit, noten, groente en kruiden maar ook voor chefs is het interessante kost. Zeker omdat steeds meer koks teruggaan naar het seizoenskoken.

De recepten zijn wel erg uitgebreid. Her en der staan allerlei adviezen bij het kopen en bewaren. Het is daardoor onoverzichtelijk. Wel handig zijn de verwijzingen naar andere recepten waarin hetzelfde ingrediënt bijvoorbeeld aardappels verwerkt is. De foto’s zijn niet altijd even spannend maar wel functioneel. Wie een informatief boek over fruit, groente, noten en kruiden zoekt, komt aan zijn trekken.

Recensie MissetHoreca nummer 19

Reageer op dit artikel