artikel

Videoportret topkok Margot Janse

Horeca

Topkok Margot Janse is een fenomeen. Wereldwijd behoort ze met haar restaurant The Tasting Room in het Zuid-Afrikaanse Franschhoek al jaren tot de vijftig beste eetgelegenheden te wereld. In ons land is de geboren Bussemse een grote onbekende.

Videoportret topkok Margot Janse

Onlangs was ze in Nederland vanwege een korte samenwerking met tweesterrenrestaurant Ciel Bleu in het Amsterdamse Okura hotel. Misset Horeca sprak met haar en maakte een portret van de topkok die met toeval in Zuid-Afrika belandde en snel furore maakte.

In een 5-delige videoserie vertelt Janse over haar zelf, haar merkwaardige carrière, de liefde voor de Zuid-Afrikaanse keuken, de plezierige en opvallende samenwerking met Ciel Bleu en over haar toekomstverwachtingen.

Bekijk hieronder de serie:

Reageer op dit artikel