artikel

Videoverslag vakbeurs Festivak

Horeca

Veel hoteliers bezochten begin deze week Festivak, de vakbeurs voor de evenementenbranche in het Autotron in Rosmalen. De hoofdredacteur van het vakblad FZ, Henk-Jan Winkeldermaat, was er ook bij. Gewapend met een camera liep hij rond om een goed beeld te geven van de vakbeurs. Niet geweest en benieuwd naar de beurs? Bekijk dan nu de uitgebreide videofilm.
Naar de film…

Videoverslag vakbeurs Festivak

Veel hoteliers bezochten begin deze week Festivak, de vakbeurs voor de evenementenbranche in het Autotron in Rosmalen. De hoofdredacteur van het vakblad FZ, Henk-Jan Winkeldermaat, was er ook bij. Gewapend met een camera liep hij rond om een goed beeld te geven van de vakbeurs. Niet geweest en benieuwd naar de beurs? Bekijk dan nu de uitgebreide videofilm.

Naar de film…

Reageer op dit artikel