artikel

Vind een computer tijdens de ‘Benelux Computer

Horeca

Een computer kan uw administratie heel wat soepelder laten verlopen. Een nieuwe met alle benodigde software is een hele investering, maar levert u snelheid en vele mogelijkheden. Toch kan een wat oudere, tweedehands computer u ook uit de brand helpen. Tijdens de ‘Benelux Computer’ maakt u kennis met de nieuwste software en hardware, maar kunt u ook shoppen op de vrijmarkt voor goedkope computers en -onderdelen.

Vind een computer tijdens de ‘Benelux Computer

De ‘Benelux Computer’ wordt gehouden van 23 januari tot en met 25 januari in het beursgebouw, naast het Centraal Station van Eindhoven. De openingstijden zijn vrijdags van 13.00 tot 22.00 uur. Op zaterdag en zondag kun je terecht van 10.00 tot 17.00 uur.

De Computer Benelux bestaat uit de volgende onderdelen: computer hardware, computer software, digitale fotografie en videofilmen, LAN-party, netwerk gamen, videogames, gsm en internet . Op de beurs worden computers, computeronderdelen, monitoren, printers, software, gsm-artikelen, elektronica, boeken, koopvideo, videogames en supplies aangeboden.

Nieuwe en 2e-hands artikelen met garantie
Door de combinatie van meerdere onderdelen worden weer veel bezoekers verwacht. Vorige maal werden ruim 40.000 geïnteresseerden geregistreerd. De bezoekers komen voor 25 % uit zakelijke overwegingen en voor 75 % is het privégebruik van de computer maatgevend.

Op de beurs vindt het prijzenfestival plaats met als hoofdprijs een PC t.w.v. E. 1250.-, worden spelletjes-wedstrijden gehouden, worden lezingen verzorgd, wordt gedemonstreerd en informatie verstrekt, er kan ook direkt worden gekocht tegen de allerlaagste prijzen, hetgeen besparing kan opleveren van honderden euros.

Entreeprijzen
De entreeprijs met reduktiebon bedraagt E. 7.-.
Kinderen t/m 10 jaar (onder volwassen begeleiding) hebben gratis toegang.

Reageer op dit artikel