artikel

Vis, Lekker en Licht

Horeca

Vis, Lekker en Licht

Vis, Lekker en Licht

Een viskookboek met ruim 250 recepten én vele nuttige productinformatie

232 pagina’s, paperback, 20 x 24 cm, geheel in kleur

Prijs : € 21,50

Bestellen>>>

Vis is gezond, daar is tegewoordig iedereen het over eens. Voedingsdeskundigen raden aan om twee keer per week vis te eten. Ook vette vis mag niet op het menu ontbreken, omdat hijrijkis aan omega-3-vetzuren. Vis is gelukkig ook erg lekker. Dat blijkt ten overvloede uit Vis, lekker en licht.

Met vis, schaal- en schelpdieren kunt u eindeloos variëren. Er is keuze uit talloze soorten. Bovendien kunnen ze op veel manieren worden bereid: gebakken, gepocheerd, in papillot, op de barbecue of in de wok… Al deze vissoorten ben bereidingswijzen komen aan bod in Vis, lekker en licht.

Naast de klassiekers vindt u in dit viskookboek veel originele recepten. Dankzij de receptfoto’s kunt u alvast het resultaat bekijken.

Vis, lekker en licht is een ideaal kookboek voor wie meer met vis wil doen, voor wie gezond en lekker wil eten, voor wie op zoek is naar meer afwisseling in zijn menu, voor wie graag nieuwe kookideeën opdoet. Kortom, Vis, lekker en licht hoort in elke keuken thuis.

Reageer op dit artikel