artikel

‘Voor carnaval hebben we asbakken nodig

Horeca

Tinie en Karin Gruijters van bar Médoc in Helmond.

‘Voor carnaval hebben we asbakken nodig

Wat brengt jullie naar deze beurs?
‘We zijn hier voor onze bar Médoc in Helmond. Het carnaval komt er weer aan en daarvoor hebben we brandveilige munten, statafels, decoratiemateriaal en asbakjes nodig. Zo zoeken we voor de asbakken een model met randjes. Als dan een sigaret van de asbak afglijdt, vangen de randen deze op waardoor de sigaret niet op de grond valt.’

Wat is jullie indruk van deze beurs?
‘Het is hier hartstikke druk en verder weten we het eigenlijk niet. We zijn naar zoveel dingen op zoek dat we als het ware over de beurs stormen. Weet je trouwens waar we hier asbakken kunnen vinden? Alles is hier onder categorieën ingedeeld, maar het is ons een raadsel tot welke categorie de asbakken behoren.’

Reageer op dit artikel