artikel

Voorlichtingsbureau Vlees start met informatiecampagne rund- en kalfsvlees

Horeca

Het Voorlichtingsbureau Vlees is gestart met het ontwikkelen van een commercial voor de informatiecampagne voor rund- en kalfsvlees. De commercial is gericht op het terugwinnen van het consumentenvertrouwen in Nederlands rund- en kalfsvlees.

Voorlichtingsbureau Vlees start met informatiecampagne rund- en kalfsvlees

Het concept van de commercial wordt afgestemd met vertegenwoordigers uit de rund- en kalfvleessector. Binnenkort wordt het concept voorgelegd in Brussel. Na goedkeuring kan worden gestart met de productie.

Varkensvleescampagne
Momenteel zijn er ook twee commercials voor de varkensvleescampagne. Besloten is om nog een derde commercial te vervaardigen om de variatie van varkensvlees nog meer te benadrukken. Deze commercial zal in dezelfde stijl worden ontwikkeld: ook hierin zal de hoofdpersoon inspiratie opdoen door dagelijkse gebeurtenissen om iets lekkers te maken met varkensvlees.

Reageer op dit artikel