artikel

Vrolijke blikvanger

Horeca

Voor het terrasseizoen 2010 zijn er opeens twee aanbieders van mini-tafelparasols. De gasten zitten lekker in de zon, hun drankjes blijven koel in de schaduw, hun hapjes verkleuren niet en blijven knapperig.

Vrolijke blikvanger

De TableSol heeft een strak ontwerp dat voor een groot schaduwvlak op de terrastafel zorgt. Hij bestaat uit drie onderdelen: het kapje, de 30 cm hoge staander en de voet in de vorm van een blokje of tafelklem. Twee glazen en een bakje versnaperingen passen eronder. Behalve functioneel is de TableSol decoratief; een middel om een terras in de spotlights te zetten. Er zijn tal van promotiemogelijkheden: een kapje met een logo, tekst of bepaald thema. Of een oranje versie tijdens het WK-voetbal.

TableSol is een initiatief van Eelke de Wit (makelaar) en Amanda Zeegers (interieurstyliste). Op de Horecava kregen ze louter positief commentaar. Een verrassend product waar je je terras voor een leuke prijs mee kunt opvrolijken, vat Amanda Zeegers de reacties samen. Prijs: vanaf €14,95 per stuk.

TableSol, Alphen a/d Rijn. www.tablesol.eu.

Reageer op dit artikel