artikel

Warmte en sfeer

Horeca

De Vuurtafel. Zo heet de sfeervolle terrasverwarming die in elke houten tafel te plaatsen is, of het nu een verrijdbare statafel of een grote stamtafel is. Onder de tafel staat, geheel weggewerkt, een fles propaan- of een aardgasaansluiting. Haard eruit, deksel erop en je hebt weer een gladde tafel.

Warmte en sfeer

De haard is er in vier maten: (30 x 30 cm, 30 x 45 cm, 25 x 60 cm en 40 x 40 cm.) Hij is uitgevoerd in rvs of roestvrij zwart poedercoat. Prijs vanaf €745,-, exclusief de tafel.

Suzanne Smeekes is de ontwerper van de Vuurtafel; op haar concept rust modelbescherming. ‘De Vuurtafel rookt, roet en vonkt niet. Bovendien is hij CE-gekeurd, de veiligheid is dus gegarandeerd’, zegt ze. Haar nevenbedrijf Stijl & Style levert de tafels die op maat worden gemaakt. In hardhout of steigerhout, eventueel bewerkt met dekkende buitenbeits in een kleur naar keuze. Gebruikt steigerhout is momenteel favoriet; het doet het goed op het trendy terras en strandpaviljoen. Een lijst met referenties in de horeca is te vinden op de website.

De Vuurtafel, Berkel-Enschot. Tel. (06) 52 63 91 55. www.devuurtafel.nl; www.stijlenstyle.com.

Reageer op dit artikel