artikel

Warmte en verkoeling

Horeca

Xterior heeft zich een stevige positie verworven als het gaat om het creëren van terrascomfort. Het bedrijf is producent van wind- annex terrasschermen en leverancier van stormvaste parasols en accessoires.

Warmte en verkoeling

Nieuw in het assortiment is de Perfect Clime, die een combinatie van directe infraroodwarmte en directe verkoeling biedt. De basis wordt gevormd door een IP65-verwarmer, die met lagere temperaturen z’n werk doet, gecombineerd met twee verneveldoppen waaruit heel fijne nevel wordt gesproeid bij zomerse temperaturen. Twee functies dus: het bieden van zowel warmte als verkoeling. Met een breedte van 61,5 cm en een hoogte van 9,5 cm is dit product eenvoudig te monteren, bijvoorbeeld in een parasol.

Xterior is in 2009 opgezet door mensen die jarenlange ervaring in de branche hebben. Inmiddels is een scala aan terrassen ingericht. Kijk onder ‘fotogalerij’ op de website.

www.xterior.nl

Reageer op dit artikel