artikel

Wat is jouw mening?

Horeca

Het HT Year Event congres op 23 januari 2008 is een dynamische bijeenkomst. Gastheren Hans Steenbergen en Sander Allegro presenteren een programma over maatschappelijk verantwoord ondernemen met topsprekers, panelleden en interactieve discussies waarbij ook de deelnemers in de zaal actief betrokken zullen worden.

Wat is jouw mening?

Deze discussies zullen gevoerd worden in de stijl van het bekende programma ‘De achterkant van het gelijk’ uit de jaren 80 dat gepresenteerd werd door Marcel van Dam. Tijdens deze discussies zullen prominente hotello’s, die zichzelf bewezen hebben als ondernemers, verschillende maatschappelijke kwesties en dilemma’s binnen hun vakgebied voorgelegd worden. Gedurende het congres kan het publiek reageren middels stemkastjes op de voorgelegde vraagstukken.

De key-note spreker wordt binnenkort bekend gemaakt. Houdt het nieuws in de gasten.

Programma HT Year Event

Woensdag 23 januari 2008 tijdens de horecavakbeurzen BBB & EFFF in MECC Maastricht. Thema ‘Do you Care? Taking Responsibility in a Glocal Wordl.

Reageer op dit artikel