artikel

‘We lanceren hier onze mobiele sushibar

Horeca

Barbara Breuer van Sento-engineering, Zento-sushibar en Zento-evento uit Amsterdam.

‘We lanceren hier onze mobiele sushibar

Waarom sta je op deze beurs?
‘Wij informeren bezoekers hier over drie producten. We lanceren hier de Zento-Evento mobiele sushibar. Een primeur die geheel is nagebouwd in de stijl en sfeer van onze Zento Sushibar, die we hiermee ook meteen onder de aandacht brengen. Ten slotte promoten we de rijstverwerkingsmachines van Sento-engineering. Deze zorgen voor het wassen, koken en bereiden van Sushi.’

Wat is jouw indruk van deze beurs?
Dit is de eerste keer dat Sushi überhaupt gepresenteerd wordt op de Horecava. En dan ook nog eens met een mobiele bar… We ontvangen dan ook erg veel positieve reacties. Ook horen we vaak “Ik heb laatst nog uw artikel in Misset Horeca gelezen en nu zie ik jullie hier. Wat leuk!” Voor ons is dit natuurlijk zelfs nóg leuker.’

Reageer op dit artikel