artikel

‘We willen onze toch al grote klantenkring in Limburg uitbreiden

Horeca

Gijs Okkerman van Kiremko uit Woerden.

‘We willen onze toch al grote klantenkring in Limburg uitbreiden

Waarom staat u op deze beurs?
‘We hebben enorm veel klanten in Limburg en vanzelfsprekend willen we dat verder uitbreiden. Dat is onze doelstelling. Aan de andere kant staan we hier ook om reeds bestaande relaties te onderhouden. Verder veranderen onze frituurinstallaties ieder jaar weer opnieuw waardoor we altijd wel wat nieuws te melden hebben. En het uitdragen daarvan is toch ook wel zeer belangrijk.’

Wat is uw indruk van deze beurs?
‘Ik heb een zeer goede indruk van deze beurs. Zo is het ontzettend druk: niet alleen op de beurs, maar ook op onze stand. We hebben natuurlijk wel een product dat in het zuiden erg bekend is waardoor een grote aanloop vrij logisch is. Maar deze beurs is niet alleen kwantitatief sterk, maar ook kwalitatief. Daarmee bedoel ik dat de bezoekers een grote investeringsbereidheid hebben. Ik ben zelf ook zeker nog van plan om de beurs nog even aandachtig over te lopen.’

Reageer op dit artikel