artikel

‘We willen vooral naamsbekendheid creëren

Horeca

Jack van der Heijden van het Culinair Instituut Nederland (CIN) in Utrecht.

‘We willen vooral naamsbekendheid creëren

Waarom staat u op deze beurs?
Wij willen naamsbekendheid creëren en cursisten werven voor ons landelijk opleidingsinstituut. Ook ontmoeten we veel van onze oud-cursisten die op zoek zijn naar een nieuwe opleiding. ‘

Wat is uw indruk van deze beurs?
‘De BBB is een regionale beurs en persoonlijk vind ik dat daardoor de sfeer prettiger is dan op bijvoorbeeld de Horecava. Hier tref je echt de mensen uit “de buurt” en bekenden. Ik denk dat het organiseren van zulke regionale beurzen toch steeds meer een trend zal worden. Wat ik zelf altijd interessant vind zijn de trends in keukenapparatuur zoals het ontkoppeld koken. Eerst kookte iedereen voor zichzelf en nu ook voor anderen of voor meerdere dagen. Ik ben benieuwd hoe dit over tien jaar is.’

Reageer op dit artikel