artikel

Weblog Nationale Horecaweek 27-10

Horeca

De Nationale Horecaweek staat bol van activiteiten. Van der Grinten (KHN) blogt op MissetHoreca.nl over deze actieweek.

Weblog Nationale Horecaweek 27-10

Onze hotels

Voor mij is het schrijven van een weblog nieuw en het lijkt me fantastisch. Het gaat ook over leuke dingen, Koninklijke Horeca Nederland bestaat 125 jaar! Elke dag zal ik toelichten wat we allemaal doen tijdens deze feestelijke Nationale Horecaweek. De komende week staat elke dag een andere gastheer klaar voor de samenleving, vandaag “Onze hotels”

In het weekend lekker gegeten in de Korte Putstraat in Den Bosch. Het was er gezellig en druk, ook met het rookverbod kan dat. Vanochtend ging de wekkerradio af met het nieuws dat Koninklijke Horeca Nederland 125 jaar bestaat. Het is goed wakker worden met de naam van de club waar ik de kersverse directeur van mag zijn. We zijn als horecabranche al 125 jaar verenigd, de horecaondernemers willen hun bedrijf goed kunnen expoiteren en hebben daarbij steun van ons.

Vanochtend vroeg hebben al 85 mensen een ontbijt gehad van Onze H otels. Om acht uur kwam ik op kantoor en zag de melkman al de Optimel flesjes brengen. Mooi dat het bedrijfsleven ook zijn bijdrage doet. Vandaag geeft de sector Hotels de aftrap van de Nationale Horecaweek. Rond het middaguur worden 1100 lunches aangeboden aan dak-en thuislozen in Amsterdam en Den Haag. Daar hebben de hele ochtend vele hoteliers de broodjes voor gesmeerd en luxe lunchpakketten klaar gemaakt. Rond het middaguur krijgen de dak- en thuislozen de luxe lunch aangeboden. Van onze hotels.

Morgen zijn de Chinees-Indische bedrijven de gastheer van de dag!

» Bekijk hier de weblog van dinsdag

Reageer op dit artikel