artikel

Wijnafsluiter

Horeca

Ze zijn mooi en ze zijn functioneel. Meer kun je je van wijnafsluiters niet wensen. Aangebroken flessen wijn en champagne zijn er niet om te bewaren, maar korte tijd afsluiten is wel eens nodig. De kurk frunnik je er echter zomaar niet weer op. Een goed en snel werkende wijnafsluiter is dan handig, en als het gaat om flessen die in het zicht staan is het ook wel prettig als ze er goed uitzien.

Wijnafsluiter

De afgebeelde wijnafsluiters voldoen aan deze voorwaarden. Ze sluiten goed af en blijven bovendien ook zitten als de fles onverhoopt omvalt. Ze werken met een klikmechanisme, net zoiets als een balpen. Druk je de afsluiter op de fles tot hij klikt dan zit ie vast, druk je weer tot hij klikt dan kun je de afsluiter er zo aftrekken.De afsluiters zijn er in verschillende diameters, zowel voor wijn- als champagneflessen.

Reageer op dit artikel