artikel

Wijnkoeler

Horeca

De Ice bag is de nieuwe generatie wijnkoeler. Een transparante en stevige smalle tas, afkomstig uit Frankrijk, uit de Champagnestreek. Wijnboeren geven zo’n tasje aan hun klanten mee bij een doos wijn of champagne. Leuk voor op het trendy terras.

Wijnkoeler

Vul de Ice bag met ijsblokjes en water en zet de fles erin. Volgens Christophe Brétin van importeur CB Sélect koelt hij net zo goed als een klassieke wijnkoeler. De Ice bag doet ’t ook prima op strandpaviljoens en als relatiegeschenk. Voor de horeca zijn er ook kingsize exemplaren waar een magnum of of drie wijnflessen in passen. Bij de Mini Clear en Mini King zitten de handvatten aan de zijkant, zodat de Ice bag minder ruimte op tafel inneemt. De ‘tas’ is te bedrukken met een naam of logo en er is ook een exemplaar met een uitsparing voor een visitekaartje.

CB Sélect, Mijdrecht. Tel. (0297) 77 89 89. www.icebagpro.com; www.cbselect.nl.

Reageer op dit artikel