artikel

Wijnroutes

Horeca

Wijnroutes

Wijnroutes

Op de fiets langs wijngaarden in Nederland en België

192 pagina’s, paperback, geheel in kleur

Prijs : € 17,95

Bestellen>>>

Nederlandse en Belgische wijngaarden in de lift

Wijngaarden in Nederland en België? Jazeker! Je hoeft niet helemaal naar Frankrijk, Spanje of Italië te reizen om direct bij de boer een witte, rode of rosé te proeven. Nederlandse en Belgische wijnen zijn sterk in opkomst. En de wijnen smaken minstens zo zonnig.

Wijn drinken, wijn proeven, meer leren over wijn: wijn is sowieso hot. Al tien jaar stijgt de consumptie per hoofd van de bevolking. In Nederland is dat inmiddels 21 liter per persoon per jaar, in België zelfs 21,5.

Via dit boek komt de lezer meer te weten over Nederlandse en Belgische wijnen. Wijnroutes is een praktische gids met een zevental mooie fietsroutes langs wijngaarden in Nederland en België. De routes worden niet alleen beschreven; de auteur geeft ook tips voor eet- en slaapmogelijkheden op de route.

Wijngaardeniers en wijnkenners vertellen over de wijnen van de Lage Landen, u leest welke wijnen passen bij de Hollandse en Belgische pot, en over de historie van wijn in beide landen. Een full colourboek voor zowel elke wijnliefhebber als mensen die in hun vrije tijd graag op de fiets stappen!

(Recensie MissetHoreca)

Reageer op dit artikel