artikel

Winnaars Wineenwintersport.nl bekend

Horeca

Café-restaurant De Roskam uit Nunspeet heeft bij de beursactie van RBI een wintersportvakantie gewonnen. De heer en mevrouw Barneveld kunnen binnenkort met hun twee kinderen genieten van een verblijf in de Franse Alpen. Bekijk hier of ook u in de prijzen bent gevallen.

Winnaars Wineenwintersport.nl bekend

De winnaars van de Horecava-lezersactie www.wineenwintersport.nl van Reed Business Information zijn bekend. De winnaar van de geheel verzorgde wintersportvakantie voor vier personen naar de Franse Alpen is gewonnen door café-restaurant De Roskam in Nunspeet. De reis is beschikbaar gesteld door www.sportura.nl.

Het BCM-Music muzieksysteem is gewonnen door de heer Timmerman van café ’t Libre in Oss.

Het wijnpakket van Wijnimport Bart gaat naar de heer Pels van Hotel-Landgoed Ekenstein uit Appingedam.

Tenslotte is het cms-systeem van de firma Admium Horeca gewonnen door Duinoord’s Steakhouse & Partycentrum in Den Helder en door Bistro Eeterij in ’s Hertogenbosch.

Reageer op dit artikel