artikel

Wrap met roerei en Hollandse garnalen

Horeca

Ingrediënten voor vier personen: 100 –200 g Hollandse garnalenalternatief: gerookte zalm, roze garnalen 6 eieren 4 eetlepels melk 100 g geraspte jong belegen kaas 2 eetlepels bieslook zout, peper 15 g boter 4 bloemtortilla’s ½ zak rucola, veldsla of gemengde sla van ca. 75 g Bereidingswijze:Klop in een kom de eieren los met de melk, […]

Wrap met roerei en Hollandse garnalen

Ingrediënten voor vier personen:

 • 100 –200 g Hollandse garnalenalternatief: gerookte zalm, roze garnalen
 • 6 eieren
 • 4 eetlepels melk
 • 100 g geraspte jong belegen kaas
 • 2 eetlepels bieslook
 • zout, peper
 • 15 g boter
 • 4 bloemtortilla’s
 • ½ zak rucola, veldsla of gemengde sla van ca. 75 g

Bereidingswijze:
Klop in een kom de eieren los met de melk, kaas, bieslook en zout en peper naar smaak. Smelt de boter in een pan en schenk het eimengsel erbij. Laat het ei al roerende stollen. Roer de helft van de garnalen erdoor.

Verwarm intussen de tortilla’s één voor één in een droge koekenpan. Verdeel de rucola of sla over de tortilla’s en schep het roerei er in de lengte op. Verdeel de rest van de garnalen erover en rol de tortilla’s op. Snijd ze schuin door en leg op vier bordjes elk twee halve wraps.

Ingrediënten voor vier personen:

 • 100 –200 g Hollandse garnalenalternatief: gerookte zalm, roze garnalen
 • 6 eieren
 • 4 eetlepels melk
 • 100 g geraspte jong belegen kaas
 • 2 eetlepels bieslook
 • zout, peper
 • 15 g boter
 • 4 bloemtortilla’s
 • ½ zak rucola, veldsla of gemengde sla van ca. 75 g

Bereidingswijze:
Klop in een kom de eieren los met de melk, kaas, bieslook en zout en peper naar smaak. Smelt de boter in een pan en schenk het eimengsel erbij. Laat het ei al roerende stollen. Roer de helft van de garnalen erdoor.

Verwarm intussen de tortilla’s één voor één in een droge koekenpan. Verdeel de rucola of sla over de tortilla’s en schep het roerei er in de lengte op. Verdeel de rest van de garnalen erover en rol de tortilla’s op. Snijd ze schuin door en leg op vier bordjes elk twee halve wraps.

Reageer op dit artikel