artikel

Zo maakt u het kinderfeest compleet

Horeca

Kidsmarketing scoort. Op hele jonge leeftijd vormen mensen hun voorkeuren en die eerste keuzes nemen ze hun hele leven mee. Dus als u uw gasten op jonge leeftijd aan u kunt binden, dan heeft u vaak een levenslange klant. Daarbij komt dat kinderen hun hongerige ouders meenemen naar uw zaak, wat extra omzet betekent. Behoud […]

Zo maakt u het kinderfeest compleet

Kidsmarketing scoort. Op hele jonge leeftijd vormen mensen hun voorkeuren en die eerste keuzes nemen ze hun hele leven mee. Dus als u uw gasten op jonge leeftijd aan u kunt binden, dan heeft u vaak een levenslange klant. Daarbij komt dat kinderen hun hongerige ouders meenemen naar uw zaak, wat extra omzet betekent. Behoud deze jonge doelgroep door ze iets te geven, waardoor de behoefte stijgt om terug te keren.

Maak daarom kindermenu’s en geef er een populair cadeautje bij. Hiermee speelt u handig in op de verzameldrang van kinderen. Een herhalingsbezoek lijkt bijna gegarandeerd. Eén van de nieuwste speeltjes die een hit lijken te worden, zijn de Tweenies. Deze figuren waaien over uit een kleuterserie van de Engelse zender BBC en zijn de opvolgers van de beroemde Teletubbies.

Reageer op dit artikel