artikel

Zomerkoken

Horeca

Zomerkoken

Zomerkoken

Zomer: de tijd om buiten te leven en te eten. Zomerkoken geeft je 80 tips voor originele gerechten. Sommige eenvoudig, andere wat luxer, maar allemaal lekker, licht en boordevol verse seizoensproducten.

167 pagina’s, gebonden, 20 x 20 cm.

Prijs : € 15,-

Bestellen>>>

Wie van de zomer houdt, kan zich uitleven met Zomerkoken . Auteur Lise Goeman Borgesius geeft haar lezers een handreiking om een zomerse dag door te komen. Aan de hand van verschillende eetmomenten (zonnig ontbijt, buitenlunch, licht diner en natafelen) geeft ze zo’n 80 zomerse recepten. Daarbij spelen seizoensproducten een hoofdrol. Veel fruit, groenten en allerhande taartjes vullen de zomerse dagen van de culinair schrijfster. Ze heeft de recepten ook nog voorzien van een wijnadvies. De gerechten zijn vooral licht en ogen feestelijk. Dat komt met name door de prettige vormgeving en warme fotografie. Een aardig zomers boekje om ideeën op te doen. (Recensie MissetHoreca 30/31 d.d 28-7-2006)

Reageer op dit artikel