artikel

Zuurpotten

Horeca

Lege zuurpotten. Meestal gaan ze de glasbak in, maar je kunt ze ook een nieuw leven geven als showkastje bij allerlei al dan niet culinaire thema’s.

Zuurpotten

Doe wat zout of zilverzand op de bodem en leg daarop, afhankelijk van het thema, bijvoorbeeld een mooie appel, gekleurde paprika’s of wat u maar wilt. Maak een gaatje in het deksel, haal er een touwtje door, leg een knoop achter het gaatje en schroef het deksel weer op de pot. U kunt nu uw showkastjes waar u maar wilt ophangen. Verspreid of in groepjes, bij voorkeur op ongelijke hoogte. Boven de bar, met worst en pinda’s of een spel kaarten. Bij de ingang van het restaurant met een paar mooie frisse citroenen. Boven het dessertbuffet, met snoepjes of koekjes. Laat uw fantasie de vrije loop en maak er wat van.

Reageer op dit artikel