artikel

Misset Horeca 6

Horeca

Misset Horeca 6

Misset Horeca 6

Kopstuk Niven Kunz

Door zijn getwitter en zijn Groupon-deal heeft iedereen een mening over Niven Kunz. Maar: ‘Ik schaam me helemaal nergens over.’ Achter die bravoure schuilt een verrassend nuchtere kijk op het vak. ‘Ik ben een kok en maak eten klaar. Zo simpel is het.’

Plaatje van een bar: hoog kostenplaatje

De bar van Brasserie Bel Ami in Bussum kost 39 mille. Het plaatje van een bar heeft zo’n hoog kostenplaatje vanwege de wensen van eigenaresse Maike Borggreven-Barnstijn. Zij wilde een ovale bar, met als gevolg heel veel maatwerk en dus extra kosten.

Duurzaam hotel met een knipoog

Elke kamer in Suitehotel Pincoffs in Rotterdam heeft iets aparts. De eigenaren noemen het dan ook een hotel met een knipoogt. ‘Ze willen duurzaam en zo veel mogelijk biologisch werken. Bijzonder is de Panamese boom die Pincoffs elke vergadergast schenkt.

Rob van der Veeken is aan zet

Rob van der Veeken verruilde het ‘veilige bestaan’ als sous bij Da Vinci in Maasbracht voor het restaurateursschap bij De Hofstee in Bladel. Met dit schaakbord-dessert laat hij zien dat hij klaar is voor de strijd.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels