artikel

<B>12 t/m 15 november:</b><BR>Eten en drinken 2010

Horeca

Met de lancering van Eten & Drinken 2010 is Nederland een grootschalig gastronomisch evenement rijker. Het evenement zal van 12 t/m 15 november 2009 op het Malieveld in Den Haag plaatsvinden. Eten & Drinken 2010 biedt een blik op de keuken van de toekomst en omvat een theater met bekende chefkoks, een groots opgezette markt, een keur aan wijnen en vele restaurants.

<B>12 t/m 15 november:</b><BR>Eten en drinken 2010

Nederland kent nog geen grootschalig gastronomisch evenement, speciaal voor de consument, waar men bekende èn nieuwe producten kan zien, ruiken, proeven, proberen en kopen. Het evenement brengt fameuze chefkoks, gerenommeerde restaurants, wijnimporteurs en talloze exposanten met bijzondere producten onder één dak en biedt bovendien een breed scala aan workshops en masterclasses. Creative Director Arthur Kloos van Eten & Drinken Evenementen vertelt: ‘In andere landen heeft de toenemende interesse voor wijn, delicatessen en koken al geleid tot grootschalige beurzen en evenementen voor de consument. Nu is Nederland er klaar voor.’

Eten & Drinken 2010 kan zich qua opzet en allure meten met de Alimentaria van Barcelona, de BBC Good Food Show van Birmingham en de Salone del Gusto van Turijn. Eten & Drinken Evenementen is een joint-venture van AT Events en Kloos Events.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels