artikel

<B>15 april:</b><BR>Workshop vegetarisch koken met vleesvervangers

Horeca

Delicatessenzaak Heaven of Delight te Den Haag organiseert op onder andere 15 april een workshop.Tijdens de workshop krijg je tips over vegetarisch eten.

<B>15 april:</b><BR>Workshop vegetarisch koken met vleesvervangers

Delicatessenzaak Heaven of Delight te Den Haag organiseert op onder andere 15 april een workshop.Tijdens de workshop krijg je tips over vegetarisch eten. Eigenaar Armando geeft je vervolgens uitleg en laat je zien hoe je heerlijk vegetarisch kunt koken met vleesvervangers. Daarna kan je lekker proeven. Je krijgt een recept mee om zelf thuis uit te proberen.

Data voor de workshop: 15 april, 22 april, 29 april, 13 mei, 3 juni en 17 juni 2009

Kosten voor de workshop: Euro 18,50

Locatie: Heaven of Delight

Adres: Ermelostraat 59 in Den Haag (hoek Harderwijkstraat)

Tijdstip: 18.00 – 19.30 uur

Je kunt je aanmelden door het sturen van een e-mail naar info@heavenofdelight.nl met je naam, adresgegevens en telefoonnummer. De workshop gaat alleen door bij een totaal aantal aanmeldingen van 5 personen per workshop. We zijn telefonisch te bereiken via tel. 070 346 1009. Voor informatie over Heaven of Delight kan je kijken op www.heavenofdelight.nl

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels